Kuća iz snova je kuća od stakla

Bez autora
Aug 23 2010

Kalifornijski arhitekta Stiv Herman utrošio je čitavih šest godina da napravi kuću svojih snova, Stakleni paviljon u Montesitu. Kuća iz bajke, čiji su svi pregradni zidovi od stakla, nalazi se na imanju površine 1,4 hektara.Stakleni paviljon od 1.300 kvadrata ima pet spavaćih soba i pet kupatila, kuhinju sa vinskim podrumom, i umetničku galeriju, odnosto garažu u kojoj su izloženi starinski automobili koje Herman sakuplja. Zidovi od stakla pružaju otvoren pogled na hrastovu šumu koja pokriva veći deo imanja, a kuća je opremljena i specijalno dizajniranim nameštajem, da bi oni koji u njoj budu stanovali bili što bliži idealu - potpunom jedinstvu sa prirodom.

Kuća iz snova je kuća od staklaKalifornijski arhitekta Stiv Herman utrošio je čitavih šest godina da napravi kuću svojih snova, Stakleni paviljon u Montesitu.

Kuća iz bajke, čiji su svi pregradni zidovi od stakla, nalazi se na imanju površine 1,4 hektara.

Stakleni paviljon od 1.300 kvadrata ima pet spavaćih soba i pet kupatila, kuhinju sa vinskim podrumom, i umetničku galeriju, odnosto garažu u kojoj su izloženi starinski automobili koje Herman sakuplja.

Zidovi od stakla pružaju otvoren pogled na hrastovu šumu koja pokriva veći deo imanja, a kuća je opremljena i specijalno dizajniranim nameštajem, da bi oni koji u njoj budu stanovali bili što bliži idealu - potpunom jedinstvu sa prirodom.

Herman je kuću pravio sa namerom da u njoj živi, ali je u međuvremenu promenio planove, pa se Stakleni paviljon prodaje po ceni od 35 miliona dolara, a cena nameštaja je stvar pregovora.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik