Kuća za koju treba sedam dana i 500 evra

Bez autora
Jul 19 2011

Nakon najeftinijeg automobila na svetu, indijska kompanija "Tata" se sprema da lansira novi niskobudžetni proizvod, ovog puta u građevinarstvu. "Tata" će tržištu iduće godine ponuditi najeftiniju kuću na svetu koja se može izgraditi za svega nedelju dana po ceni od 500 evra.Kuće su namenjene prvenstveno siromašnom seoskom stanovništvu. To je kuća koja se lako gradi za sedam dana. Osnovni model od 20 metara kvadratnih i ravnim krovom koštaće oko 500 evra.

Kuća za koju treba sedam dana i 500 evraNakon najeftinijeg automobila na svetu, indijska kompanija "Tata" se sprema da lansira novi niskobudžetni proizvod, ovog puta u građevinarstvu.

"Tata" će tržištu iduće godine ponuditi najeftiniju kuću na svetu koja se može izgraditi za svega nedelju dana po ceni od 500 evra.

Portparol kompanije je izjavio da su kuće namenjene prvenstveno siromašnom seoskom stanovništvu.

"To je kuća koja se lako gradi za sedam dana. Osnovni model od 20 metara kvadratnih i ravnim krovom koštaće oko 500 evra", objasnio je on, dodajući da su u planu i nešto skuplji i prostraniji modeli, poput onih koji će biti opremljeni solarnim panelima.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik