Najskuplji novi stanovi u Beogradu, najjeftiniji u Ćupriji

Bez autora
Sep 26 2011

Najveća prosečna cena stanova u novogradnji, u prvom polugodištu, ugovorena je u Beogradu i to 191.650 dinara za metar kvadaratni, a najniža u Ćupriji, gde je bila 59.196 dinara. U tom periodu prodato je 14,2 odsto manje novih stanova, u odnosu na prosečan broj u prvom i drugom polugodištu 2010. godine.Prosečna površina prodatih stanova novogradnje u prvom polugođu iznosi 58 kvadratnih metara, dok je prošle godine, najveći broj ugovorenih stanova bio manje površine, odnosno 55 kvadratnih metara.

Najskuplji novi stanovi u Beogradu, najjeftiniji u ĆuprijiNajveća prosečna cena stanova u novogradnji, u prvom polugodištu, ugovorena je u Beogradu i to 191.650 dinara za metar kvadaratni, a najniža u Ćupriji, gde je bila 59.196 dinara, pokazuju podaci Republičkog zavoda za statistiku.

U tom periodu prodato je 14,2 odsto manje novih stanova, u odnosu na prosečan broj u prvom i drugom polugodištu 2010. godine.

Prosečna površina prodatih stanova novogradnje u prvom polugođu iznosi 58 kvadratnih metara, dok je prošle godine, najveći broj ugovorenih stanova bio manje površine, odnosno 55 kvadratnih metara.

Mali stanovi od 39 kvadrata najviše su traženi u Kragujevcu, a najveći od 71 kvadratni metar u Beogradu i Kraljevu.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik