Nova poslovna zgrada u Novom Beogradu vredna 70 miliona evra

Bez autora
Apr 08 2010

Novoizgrađena poslovna zgrada "Plavi centar", grčkog investiconog fonda "Plava kuća" (Bluehouse), koja se nalazi u Novom Beogradu, na uglu Bulevara Mihaila Pupina i ulice Španskih boraca, zvanično je danas predstavljena javnosti, a vrednost te investicije iznosi nešto više od 70 miliona evra. Projektant i izvođač radova bila je beogradska firma "Energoprojekt". Zgrada sa sedam spratova, namenjena je iznajmljivanju i raspolaže sa oko 50.000 kvadratih metara poslovnog prostora, pričemu je sedam spratova ukupne povšine oko 32.000 kvadratnih metara iznad zemlje, a ostala tri sprata su ispod nivoa zemlje, s tim što su pod zemljom i garaže u dva nivoa, kapaciteta od 480 parking mesta.

Nova poslovna zgrada u Novom Beogradu vredna 70 miliona evraNovoizgrađena poslovna zgrada "Plavi centar", grčkog investiconog fonda "Plava kuća" (Bluehouse), koja se nalazi u Novom Beogradu, na uglu Bulevara Mihaila Pupina i ulice Španskih boraca, zvanično je danas predstavljena javnosti, a vrednost te investicije iznosi nešto više od 70 miliona evra.

Projektant i izvođač radova bila je beogradska firma "Energoprojekt", rekao je direktor "Plavog centra " Stevan Lojović na konferenciji za novinare.

Zgrada sa sedam spratova, namenjena je iznajmljivanju i raspolaže sa oko 50.000 kvadratih metara poslovnog prostora, pričemu je sedam spratova ukupne povšine oko 32.000 kvadratnih metara iznad zemlje, a ostala tri sprata su ispod nivoa zemlje, s tim što su pod zemljom i garaže u dva nivoa, kapaciteta od 480 parking mesta.

Lojović je rekao da je zgrada napravljena po najsavremenijim britanskim standardima energetske efiksanosti, za šta su angažovani i inostrani konsultanti, kako bi ona bila moderna i u narednih 10 godina.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik