Novi sadržaji u ponudi

Bez autora
Jul 03 2011

Crnogorski premijer Igor Lukšić i glavni investitor projekta Porto Montenegro Piter Mank otvoriće večeras, u marini Porto Montenegro u Tivtu, novi kompleks stambenih, prodajnih i maloprodajnih objekata i rekreativnih sadržaja. Korak naprijed u izgradnji nautičkog naselja napravljen je završetkom dva nova rezidencijalna kompleksa: Zeta i Ozana, koji imaju ukupno 45 luksuznih stambenih jedinica, i koje je projektovao arhitektonski biro iz Londona "ReardonSmith". Enterijeri su rad čuvenog dizajnera Tina Zervudačija, a pejzažnu arhitekturu potpisuje Martin Lejn Fox. U "Porto Montenegru" biće otvoreno i preko 20 novih radnji, kroz koje će se na tržištu ovog dijela Evrope predstaviti najpopularnijii evropski modni brendovi. Biće otvoren i 65 metara dug otvoreni bazen „Lido Mar".Na bazenu je i osam metara visoka skulptura „8 possibilities" španskog umjetnika Jaume Plensa, čiji radovi krase neke od najčuvenijih javnih površina u svijetu.

Novi sadržaji u ponudiCrnogorski premijer Igor Lukšić i glavni investitor projekta Porto Montenegro Piter Mank otvoriće večeras, u marini Porto Montenegro u Tivtu, novi kompleks stambenih, prodajnih i maloprodajnih objekata i rekreativnih sadržaja.

Korak naprijed u izgradnji nautičkog naselja napravljen je završetkom dva nova rezidencijalna kompleksa: Zeta i Ozana, koji imaju ukupno 45 luksuznih stambenih jedinica, i koje je projektovao arhitektonski biro iz Londona "ReardonSmith", prenosi Antena M.

Enterijeri su rad čuvenog dizajnera Tina Zervudačija, a pejzažnu arhitekturu potpisuje Martin Lejn Fox.

U "Porto Montenegru" biće otvoreno i preko 20 novih radnji, kroz koje će se na tržištu ovog dijela Evrope predstaviti najpopularnijii evropski modni brendovi.

Biće otvoren i 65 metara dug otvoreni bazen „Lido Mar".Na bazenu je i osam metara visoka skulptura „8 possibilities" španskog umjetnika Jaume Plensa, čiji radovi krase neke od najčuvenijih javnih površina u svijetu.

"Porto Montenegro" predstaviće i "Zbirku pomorskog nasljeđa", kojom će odati počast bogatoj pomorskoj tradiciji toj kraja i slavnoj istoriji remontnog zavoda "Sava Kovačević". Muzejska zbirka biće smještena u staroj austrougarskoj pilani, autentičnom objektu sa početka prošlog vijeka, koji je sačuvan i rekonstruisan za potrebe muzejske zbirke.

Gostima će se na otvaranju obratiti crnogorski premijer Igor Lukšić i glavni investitor u projektu "Porto Montenegro" Piter Mank.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik