Novi stanovi za pripadnike Vojske

Bez autora
Jun 20 2011

Ministar odbrane Dragan Šutanovac uručio je penzionisanim i aktivnim pripadnicima vojske ključeve 75 stanova u beogradskom naselju Bežanijska kosa, a najavio je da će do kraja godine širom Srbije biti dodeljeno još 450 stanova. Dodela ključeva za 75 stanova predstavlja samo deo od 600 stanova koliko nameravaju da podele ove godine i polovina od ukupnog broja stanova koji se završavaju na Bežanijskoj kosi. Ministarstvo odbrane kao što je i obećalo nastavlja da rešava pitanja stambene problematike. Stanovi koji su danas useljeni dodeljeni rešenjima od pre deset godina, a danas su pripadnici vojske, uspeli da dobiju ključeve što pokazuje da su opredeljeni da završe stanove. Stanove je dobilo 39 penzionera i 36 aktivnih vojnih lica među kojima su i četiri generala. To pokazuje da niko nema prioritet u odnosu na stambenu rang-listu i da će tako biti i ubuduće.

Novi stanovi za pripadnike VojskeKljučeve za 75 novoizgrađenih stanova uručio je aktivnim i penzionisanim pripadnicima Vojske ministar odbrane Dragan Šutanovac i najavio da će ove godine u zemlji ukupno biti izgrađeno oko 600 stanova za vojsku.

Ministar odbrane Dragan Šutanovac uručio je penzionisanim i aktivnim pripadnicima vojske ključeve 75 stanova u beogradskom naselju Bežanijska kosa, a najavio je da će do kraja godine širom Srbije biti dodeljeno još 450 stanova.

Šutanovac je rekao da dodela ključeva za 75 stanova predstavlja "samo deo od 600 stanova koliko nameravamo da podelimo ove godine i polovina od ukupnog broja stanova koji se završavaju na Bežanijskoj kosi".

"Ministarstvo odbrane kao što je i obećalo nastavlja da rešava pitanja stambene problematike", rekao je ministar novinarima posle uručenja ključeva stanarima.

Stanovi koji su danas useljeni dodeljeni rešenjima od pre deset godina, a danas su pripadnici vojske, uspeli da dobiju ključeve što pokazuje da smo opredeljeni da završimo stanove", izjavio je Šutanovac.

"Stanove je dobilo 39 penzionera i 36 aktivnih vojnih lica među kojima su i četiri generala", rekao je ministar odbrane, dodavši da i to pokazuje da niko nema prioritet u odnosu na stambenu rang-listu i da će tako biti i ubuduće.

Prema njegovim rečima, finansijska sredstva su nas onemogućila da završimo sve ono što smo planirali, "ali još uvek idemo izuzetno kvalitetno i broj stanova koji je završen u toku ove godine će biti rekordni za poslednjih dvadesetak godina".

Ministar odbrane je najavio da će tokom jula veliki broj stanova biti podeljen i van Beograda, precizirajući da će ključevi od oko 450 stanova biti uručeni u drugim mestima Srbije.

Šutanovac je podsetio i da će od prvih meseci sledeće godine biti započeta podela rešenja za stanove u bivšoj kasarni "4. juli" na Voždovcu, "što će biti u prvom delu oko 450 stanova".

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik