Određene firme za izgradnju prvih socijalnih stanova

Bez autora
Oct 27 2010

Građevinska direkcija Srbije odredila je danas tri preduzeća koja će graditi prvih šest zgrada na Voždovcu u okviru projekta izgradnje 5.000 stanova za socijalno ugrožene. Izvođači radova koji su na javnom konkursu dostavili najpovoljniju ponudu za izgradnju prvih šest zgrada na zemljištu bivše kasarne "Stepa Stepanović". Na konkurs za kupovinu 5.000 stanova prijavilo se 10.000 zainteresovanih građana, a maksimalna moguća cena kvadrata biće 1.290 evra. Građani novi stan mogu kupiti gotovinom ili na kredit, s tim što je sedam dana od potpisivanja ugovora obavezan rok za uplatu pet odsto ukupne vrednosti stana, dok je rok za otplatu celog iznosa za kreditno plaćanje 90 dana, a za gotovinsko 30 dana.

Određene firme za izgradnju prvih socijalnih stanovaGrađevinska direkcija Srbije odredila je danas tri preduzeća koja će graditi prvih šest zgrada na Voždovcu u okviru projekta izgradnje 5.000 stanova za socijalno ugrožene.

Izvođači radova koji su na javnom konkursu dostavili najpovoljniju ponudu za izgradnju prvih šest zgrada na zemljištu bivše kasarne "Stepa Stepanović", najavili su početak radova za sledeći ponedeljak.

Kako je navedeno iz Građevinske direkcije, na konkurs za kupovinu 5.000 stanova prijavilo se 10.000 zainteresovanih građana, a maksimalna moguća cena kvadrata biće 1.290 evra.

Građani novi stan mogu kupiti gotovinom ili na kredit, s tim što je sedam dana od potpisivanja ugovora obavezan rok za uplatu pet odsto ukupne vrednosti stana, dok je rok za otplatu celog iznosa za kreditno plaćanje 90 dana, a za gotovinsko 30 dana.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik