"Pasivna kuća" u Zagrebu na krovu garaže ima mini golf igralište

Bez autora
Nov 07 2010

U Zagrebu će uskoro početi gradnja prvih "pasivnih kuća" sa stanovima za tržište. Pasivna kuća svojom vrhunskom toplinskom izolacijom i korištenjem energije iz obnovljivih izvora potrošnju energije u odnosu na klasičnu gradnju smanjuje čak 10 puta. Projekt ima šest stanova u dvije pasivne kuće smještene u zagrebačkoj četvrti Mikulići, u Fraterščici 152, 2,2 kilometra od Ilice, a od središnjega Trga bana Josipa Jelačića udaljene su 4,3 kilometra. Zanimljivo je da jedna kuća, uz bazen, na krovu garaža ima i travnato mini golf igralište. Stanovi su veličine između 104 i 141 četvornog metra, a cijena se kreće od 290.000 do 395.000 eura.

U Zagrebu će uskoro početi gradnja prvih "pasivnih kuća" sa stanovima za tržište, izvijestili su jučer iz tvrtke Flemont.

- Pasivna kuća svojom vrhunskom toplinskom izolacijom i korištenjem energije iz obnovljivih izvora potrošnju energije u odnosu na klasičnu gradnju smanjuje čak 10 puta - ističe Krunoslav Flegar iz Flemonta.

Projekt ima šest stanova u dvije pasivne kuće smještene u zagrebačkoj četvrti Mikulići, u Fraterščici 152, 2,2 kilometra od  Ilice, a od središnjega Trga bana Josipa Jelačića udaljene su 4,3 kilometra.

Zanimljivo je da jedna kuća, uz bazen, na krovu garaža ima i travnato mini golf igralište. Stanovi su veličine između 104 i 141 četvornog metra, a cijena se kreće od 290.000 do 395.000 eura.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik