Pogodnost za investitore u Livnu: Zemljište za marku

Bez autora
Jun 18 2012

Načelnik Livna Luka Čelan potvrdio je jučer na konferenciji za novinare da je Općinsko vijeće donijelo odluku o umanjenju naknada za građevinsko zemljište za investitore u proizvodnu djelatnost. Cijena kvadratnog metra je jedna marka, jer po zakonu ne može biti besplatno. Koliko znam, sada smo najpovoljniji u BiH, a cilj nam je privući investitore iz BiH, ali i iz Hrvatske i drugih država. Ova cijena vrijedi bez obzira na stupanj uposlenosti kod budućih investitora - izjavio je Čelan te dodao da uz postojeće dvije ekonomske zone Jug i Begovača, u ovu svrhu uređuju i zonu na Brdima, desetak kilometara od grada, gdje će biti na raspolaganju oko 50 hektara zemljišta. Na pitanje novinara "koliko se dana čeka papirologija za građevinske proizvodne projekte", načelnik Čelan odgovorio je "najduže mjesec i po".

Pogodnost za investitore u Livnu: Zemljište za markuNačelnik Livna Luka Čelan potvrdio je jučer na konferenciji za novinare da je Općinsko vijeće donijelo odluku o umanjenju naknada za građevinsko zemljište za investitore u proizvodnu djelatnost.

- Cijena kvadratnog metra je jedna marka, jer po zakonu ne može biti besplatno. Koliko znam, sada smo najpovoljniji u BiH, a cilj nam je privući investitore iz BiH, ali i iz Hrvatske i drugih država. Ova cijena vrijedi bez obzira na stupanj uposlenosti kod budućih investitora - izjavio je Čelan te dodao da uz postojeće dvije ekonomske zone Jug i Begovača, u ovu svrhu uređuju i zonu na Brdima, desetak kilometara od grada, gdje će biti na raspolaganju oko 50 hektara zemljišta.

Na pitanje novinara "koliko se dana čeka papirologija za građevinske proizvodne projekte", načelnik Čelan odgovorio je "najduže mjesec i po".

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik