Poljine Hills – novo naselje u Sarajevu

Bez autora
Nov 30 2014

U petak, 28. novembra, u prisustvu mnogobrojnih gostiju, predstavnika međunarodnih i lokalnih institucija, održana je svečanost povodom polaganje kamen-temeljca za Poljine Hills – novog sarajevskog naselja. Al Shiddi grupacija koja je javnosti poznata po dosadašnjim, uspješnim investiranjima u ovaj grad, kao što su hotel Bristol i Sarajevo City Center, poklanja Sarajevu još jedan projekat koji će obogatiti život njegovih građana. Poljine Hills je zamišljeno kao rezidencijalno naselje smješteno daleko od gradske vreve i buke, a ipak svega 10 minuta od gradskog centra i 25 minuta od planinskih, olimpijskih ljepotica. Savršeno orijentiranih 217 vila, dizajniranih po posljednjim međunarodnim standardima, okruženih ničim do prirodom, može postati dom svake porodice koja želi miran život. Naselje će imati i dodatne sadržaje poput: supermarketa, restorana, kafića, pekare, apoteke, wellness centra i mnogih drugih.

Poljine Hills – novo naselje u SarajevuU petak, 28. novembra, u prisustvu mnogobrojnih gostiju, predstavnika međunarodnih i lokalnih institucija, održana je svečanost povodom polaganje kamen-temeljca za Poljine Hills – novog sarajevskog naselja.

Al Shiddi grupacija koja je javnosti poznata po dosadašnjim, uspješnim investiranjima u ovaj grad, kao što su hotel Bristol i Sarajevo City Center, poklanja Sarajevu još jedan projekat koji će obogatiti život njegovih građana.

Poljine Hills je zamišljeno kao rezidencijalno naselje smješteno daleko od gradske vreve i buke, a ipak svega 10 minuta od gradskog centra i 25 minuta od planinskih, olimpijskih ljepotica.

Savršeno orijentiranih 217 vila, dizajniranih po posljednjim međunarodnim standardima, okruženih ničim do prirodom, može postati dom svake porodice koja želi miran život. Naselje će imati i dodatne  sadržaje poput: supermarketa, restorana, kafića, pekare, apoteke, wellness centra i mnogih drugih.

Iz Al Shiddija ističu da je projekat Poljine Hills, u koji će biti ulożeno više od 70 miliona KM, prilika za uposlenje više od 2000 ljudi te, kao i uvijek kada su Al Shiddi projekti u pitanju, angažovanje lokalnih kompanija za izvođenje radova.

Poljine Hills naselje će biti idealno mjesto za udoban život svih onih koji žele kvalitetan, miran i udoban život za sebe i svoju porodicu.

Poljine Hills otvaraju vrata budućnosti! - poručuje iz ove kompanije.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik