Prodata najskuplja američka kuća

Bez autora
Jul 25 2011

Candy Spelling, majka glumice Tori Speling, prodala je najskuplju kuću u Americi Petri Eclestone za 85 miliona dolara. Luksuzno imanje sa kućom ima sve što čovek može da poželi, a prostire se na gotovo 6.000 metara kvadratnih u Encinu u Los Anđelesu.Izgradnju kuće je 1991. godine naručio pokojni filmski reditelj Aaron Spelling i njegova žena Candy. Vila je dizajnirana u francuskom stilu sa ulazom koji krase fontane. Ispred se nalaze garaže za nekoliko automobila, bazen, tenisko igralište, putevi za obilazak kuće i razgledanje velikih vrtova.

Prodata najskuplja američka kućaCandy Spelling, majka glumice Tori Speling, prodala je najskuplju kuću u Americi Petri Eclestone za 85 miliona dolara.

Luksuzno imanje sa kućom ima sve što čovek može da poželi, a prostire se na gotovo 6.000 metara kvadratnih u Encinu u Los Anđelesu. Izgradnju kuće je 1991. godine naručio pokojni filmski reditelj Aaron Spelling i njegova žena Candy.

Vila je dizajnirana u francuskom stilu sa ulazom koji krase fontane. Ispred se nalaze garaže za nekoliko automobila, bazen, tenisko igralište, putevi za obilazak kuće i razgledanje velikih vrtova.

Unutrašnjost je ispunjena mnoštvom detalja, a neke od neobičnijih prostorija su mali muzej lutkica, salon lepote i frizerski salon, soba za zamotavanje poklona u kojoj uvek mora da bude poklona, dok je za muški deo populacije izgrađena kuglana. Kuća ima i teretanu, bioskop i vinski podrum, a ukupno ima nešto više od 100 soba.

Iako je početna cena za vilu bila 150 miliona dolara, Petra Eclestone je kupila za 85 miliona dolara.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik