Rekonstrukcija zgrade na Zvezdari u okviru projekta “Krovovi Beograda”

Bez autora
Nov 22 2011

Prvi ugovor u okviru projekta “Krovovi Beograda” biće potpisan između JP “Gradsko stambeno” i predstavnika stambene zgrade u Ulici Čede Mijatovića 1 na Zvezdari, u sredu 23. novembra 2011. godine. Projekat “Krovovi Beograda” nastao je kao odgovor “Stambenog” na veliki broj prijava korisnika koji se odnosi na prokišnjavanje krovova i fasada. Njegovom realizacijom biće rešeni problemi prokišnjavanja i sprovedeno kompletno investiciono sređivanje svih zajedničkih delova zgrada koje su u sistemu održavanja, a koje će kao investitor u celosti izvesti JP “Gradsko stambeno” u zamenu za dogradnju ravnih, odnosno adaptaciju kosih krovova. Svi vlasnici stanova u Ulici Čede Mijatovića broj 1 jednoglasno su doneli odluku o potpisivanju ugovora sa JP “Gradsko stambeno” prema kome će, pored saniranja krovne konstrukcije, dobiti i novu fasadu sa termoizolacijom, nove oluke, kompletno sređene zajedničke prostorije zgrade od podruma, ulaznih vrata do svetlarnika i hodnika, a biće zamenjen i glavni razvodni orman.

Rekonstrukcija zgrade na Zvezdari u okviru projekta “Krovovi Beograda”Prvi ugovor u okviru projekta “Krovovi Beograda” biće potpisan između JP “Gradsko stambeno” i predstavnika stambene zgrade u Ulici Čede Mijatovića 1 na Zvezdari, u sredu 23. novembra 2011. godine.

Projekat “Krovovi Beograda” nastao je kao odgovor “Stambenog” na veliki broj prijava korisnika koji se odnosi na prokišnjavanje krovova i fasada. Njegovom realizacijom biće rešeni problemi prokišnjavanja i sprovedeno kompletno investiciono sređivanje svih zajedničkih delova zgrada koje su u sistemu održavanja, a koje će kao investitor u celosti izvesti JP “Gradsko stambeno” u zamenu za dogradnju ravnih, odnosno adaptaciju kosih krovova.

Kako je rekao Slobodan Miljković, direktor ovog gradskog preduzeća, svi vlasnici stanova u Ulici Čede Mijatovića broj 1 jednoglasno su doneli odluku o potpisivanju ugovora sa JP “Gradsko stambeno” prema kome će, pored saniranja krovne konstrukcije, dobiti i novu fasadu sa termoizolacijom, nove oluke, kompletno sređene zajedničke prostorije zgrade od podruma, ulaznih vrata do svetlarnika i hodnika, a biće zamenjen i glavni razvodni orman.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik