Rusi i dalje kupuju najviše

Bez autora
Aug 14 2011

Pravo svojine na nepokretnostima u Crnoj Gori od početka godine upisalo je najviše državljana iz Rusije, njih 261, pokazuju podaci Ministarstva finansija. Prema tim podacima, do 20. juna je obavljeno ukupno 426 upisa prava svojine stranaca kojima su najatraktivnije nepokretnosti na primorju, navedeno je u Biltenu Ministarstva finansija. Rusi su najviše upisa svojine na nepokretnostima obavili u Baru, 178 i Kotoru 73, na Žabljaku su bila četiri upisa, Podgorici tri, dok je pravo svojine na Cetinju, u Kolašinu i Bijelom Polju upisano po jednom. Ministarstvo vodi evidenciju na osnovu podataka koje dostavljaju područne jedinice Uprave za nekretnine, a u skladu sa Zakonom o svojinsko-pravnim odnosima.

Rusi i dalje kupuju najvišePravo svojine na nepokretnostima u Crnoj Gori od početka godine upisalo je najviše državljana iz Rusije, njih 261, pokazuju podaci Ministarstva finansija, prenosi Mina-business.

Prema tim podacima, do 20. juna je obavljeno ukupno 426 upisa prava svojine stranaca kojima su najatraktivnije nepokretnosti na primorju, navedeno je u Biltenu Ministarstva finansija.

Rusi su najviše upisa svojine na nepokretnostima obavili u Baru, 178 i Kotoru 73, na Žabljaku su bila četiri upisa, Podgorici tri, dok je pravo svojine na Cetinju, u Kolašinu i Bijelom Polju upisano po jednom.

Ministarstvo vodi evidenciju na osnovu podataka koje dostavljaju područne jedinice Uprave za nekretnine, a u skladu sa Zakonom o svojinsko-pravnim odnosima.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik