Saradnja Republičkog geodetskog zavoda i grada Beograda

Bez autora
Jun 14 2011

Republički geodetski zavod i grad Beograd (Sekretarijat za poslove legalizacije objekata) potpisali su protokol o poslovno-tehničkoj saradnji. Cilj potpisanog protokola je bolje, kvalitetnije i brže rešavanje predmeta u postupku legalizacije objekata.Na ovaj način Republički geodetski zavod će Sekretarijatu za poslove legalizacije korišćenjem web-aplikacije omogućiti besplatan uvid u podatke u katastar nepokretnosti za područje grada Beograda.

Saradnja Republičkog geodetskog zavoda i grada BeogradaRepublički geodetski zavod i grad Beograd (Sekretarijat za poslove legalizacije objekata) potpisali su protokol o poslovno-tehničkoj saradnji.

Cilj potpisanog protokola je bolje, kvalitetnije i brže rešavanje predmeta u postupku legalizacije objekata.

Na ovaj način Republički geodetski zavod će Sekretarijatu za poslove legalizacije korišćenjem web-aplikacije omogućiti besplatan uvid u podatke u katastar nepokretnosti za područje grada Beograda.

Republički geodetski zavod je omogućio i da građani naknadu za upis objekata u katastar nepokretnosti za koje je izdata građevinska i upotrebna dozvola plaćaju sa umanjenjem od 70 posto.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik