Sarajevo: Sajam "Gradnja i obnova" održat će se od 18. do 21. maja

Bez autora
Apr 09 2010

U organizaciji Sarajevskog sajma u Centru Skenderija će od 18. do 21. maja biti održan Međunarodni sajam "Gradnja i obnova", jedna od najznačajnih privrednih manifestacija u regionu na kojoj se prezentiraju noviteti u svijetu građevinarstva i arhitekture. U sklopu ove sajamske manifestacije bit će održan i 32. međunarodni sajam građevinarstva i prateće građevinske industrije, 20. međunarodni sajam zanatstva, alata i alatnih strojeva, 14. međunarodni sajam grijanja, hlađenja, klimatizacije i sanitarija - INTERKLIMA, 3. međunarodni sajam privrednih vozila, saobraćaja, logistike i prateće industrije, 5. međunarodni sajam komunalne opreme i opreme za zaštitu okoline, 9. međunarodni sajam instalacija, rasvjete, elektrotehnike i industrijske elektronike - INSTAL, 35. međunarodni sajam plastike i gume - PLAGRAM te sajam nekretnina.

Sarajevo: Sajam "Gradnja i obnova" održat će se od 18. do 21. majaU organizaciji Sarajevskog sajma u Centru Skenderija će od 18. do 21. maja biti održan Međunarodni sajam "Gradnja i obnova", jedna od najznačajnih privrednih manifestacija u regionu na kojoj se prezentiraju noviteti u svijetu građevinarstva i arhitekture.

Kako ističu iz Sarajevskog sajma, u sklopu ove sajamske manifestacije bit će održan i 32. međunarodni sajam građevinarstva i prateće građevinske industrije, 20. međunarodni sajam zanatstva, alata i alatnih strojeva, 14. međunarodni sajam grijanja, hlađenja, klimatizacije i sanitarija - INTERKLIMA, 3. međunarodni sajam privrednih vozila, saobraćaja, logistike i prateće industrije, 5. međunarodni sajam komunalne opreme i opreme za zaštitu okoline, 9. međunarodni sajam instalacija, rasvjete, elektrotehnike i industrijske elektronike - INSTAL, 35. međunarodni sajam plastike i gume - PLAGRAM te sajam nekretnina.

Na prošlogodišnjoj manifestaciji je bilo prisutno oko 150 izlagača i suizlagača iz cijelog svijeta, a sajamska površina iznosila je 10.000 kvadratnih metara zatvorenog i otvorenog prostora, s oko 100 štandova.

U posljednjih 13 godina na sajmu "Gradnja i obnova" izlagalo je više od 9.000 izlagača.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik