Slovensko graditeljstvo i dalje u krizi: Građevinski radovi u lipnju smanjeni 11,9%

Bez autora
Aug 18 2011

Vrijednost obavljenih građevinskih radova na području Slovenije u lipnju je bila za 11,9 posto niža u odnosu na svibanj, objavio je Državni ured za statistiku. Vrijednost građevinskih radova na zgradama na mjesečnoj je razini zabilježila pad od skoro 20 posto, dok je vrijednost građevinskih radova na inženjerskim objektima istovremeno bila manja za 7 posto. U usporedbi s istim razdobljem prošle godine vrijednost građevinskih radova pala je za 36 posto, pri čemu je vrijednost radova na zgradama zabilježila pad od 53,9 posto. Vrijednost radova u gradteljstvu otprilike je na trećini rekordne vrijednosti s kraja 2008. godine.

Slovensko graditeljstvo i dalje u krizi: Građevinski radovi u lipnju smanjeni 11,9%Vrijednost obavljenih građevinskih radova na području Slovenije u lipnju je bila za 11,9 posto niža u odnosu na svibanj, objavio je Državni ured za statistiku.

Vrijednost građevinskih radova na zgradama na mjesečnoj je razini zabilježila pad od skoro 20 posto, dok je vrijednost građevinskih radova na inženjerskim objektima istovremeno bila manja za 7 posto.

U usporedbi s istim razdobljem prošle godine vrijednost građevinskih radova pala je za 36 posto, pri čemu je vrijednost radova na zgradama zabilježila pad od 53,9 posto. Vrijednost radova u gradteljstvu otprilike je na trećini rekordne vrijednosti s kraja 2008. godine.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik