Srbija prodaje vilu na Bledu

Bez autora
Sep 11 2011

Republička direkcija za imovinu je u medijima oglasila prodaju odmarališta Encijan na Bledu u Sloveniji po početnoj cijeni od milijun eura. Riječ je o vili površine 394 kvadratna metra na zemljištu od oko 1.300 kvadrata. Nekretnina je u vlasništvu države od 1996., a nosilac prava korištenja je Elektrodistribucija Beograd. Vilu su kao odmaralište koristili radnici EPS-a do 1991. Od tada u vilu nitko nije kročio pa možete misliti u kakvom je stanju danas. Interesenata za kupovinu ima. Njihov interes je da vilu prodaju, pa će spustiti cijenu ako ne bude ponuda po inicijalnih milijun eura. Cijena nekretnina na Bledu kreće se oko 2.000 eura po kvadratu. Prodaja vile jedno je od posljednjih otuđenja imovine ovakve vrste koja je u vlasništvu Srbije.

Srbija prodaje vilu na BleduRepublička direkcija za imovinu je u medijima oglasila prodaju odmarališta Encijan na Bledu u Sloveniji po početnoj cijeni od milijun eura.

Riječ je o vili površine 394 kvadratna metra na zemljištu od oko 1.300 kvadrata. Nekretnina je u vlasništvu države od 1996., a nosilac prava korištenja je Elektrodistribucija Beograd.

"Vilu su kao odmaralište koristili radnici EPS-a do 1991. Od tada u vilu nitko nije kročio pa možete misliti u kakvom je stanju danas", kaže Srboljub Panić, pomoćnik direktora u Direkciji.

On dodaje da interesenata za kupovinu ima.

"Naš interes je da vilu prodamo, pa ćemo spustiti cijenu ako ne bude ponuda po inicijalnih milijun eura", kaže Panić.

Cijena nekretnina na Bledu kreće se oko 2.000 eura po kvadratu. Prodaja vile jedno je od posljednjih otuđenja imovine ovakve vrste koja je u vlasništvu Srbije, odgovaraju u Direkciji na pitanje ima li Srbija ima još ovakvih vila u posjedu.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik