Stambeni krediti Marfin banke bez troškova za obradu zahteva

Bez autora
Sep 16 2010

Marfin banka saopštila je danas da je proširila ponudu za stanovništvo uvođenjem stambenih kredita sa kamatnom stopom već od 4,2 odsto plus Euribor i bez plaćanja provizije za obradu zahteva. U ponudi su stambeni krediti za kupovinu, izgradnju i adaptaciju stanova, a korisnik plaća samo godišnju naknadu za administriranje kredita u iznosu od 0,2 odsto godišnje na ostatak duga. Nudi se mogućnost dobijanja kredita za rešenje stambenog pitanja u iznosu do 200.000 evra, na period otplate do 30 godina, a iznos rate do maksimalnih 60 odsto zarade uz minimalno učešće već od 15 odsto. Eskontna kamatna stopa je od 5,55 odsto, obračunata na dan 3. septembra ove godine. Hipoteku je moguće staviti na nekretninu koja se kupuje, bez obzira da li je uknjižena ili je tek u procesu izgradnje, kao i na neku drugu nekretninu. Dodatna pogodnost je mogućnost plaćanja premije osiguranja kod Nacionalne korporacije (NKOSK) čime se korisnik kredita oslobađa početnog troška.

Stambeni krediti Marfin banke bez troškova za obradu zahtevaMarfin banka saopštila je danas da je proširila ponudu za stanovništvo uvođenjem stambenih kredita sa kamatnom stopom već od 4,2 odsto plus Euribor i bez plaćanja provizije za obradu zahteva.

U ponudi su stambeni krediti za kupovinu, izgradnju i adaptaciju stanova, a korisnik plaća samo godišnju naknadu za administriranje kredita u iznosu od 0,2 odsto godišnje na ostatak duga.

Nudi se mogućnost dobijanja kredita za rešenje stambenog pitanja u iznosu do 200.000 evra, na period otplate do 30 godina, a iznos rate do maksimalnih 60 odsto zarade uz minimalno učešće već od 15 odsto.

Eskontna kamatna stopa je od 5,55 odsto, obračunata na dan 3. septembra ove godine.

Hipoteku je moguće staviti na nekretninu koja se kupuje, bez obzira da li je uknjižena ili je tek u procesu izgradnje, kao i na neku drugu nekretninu.

Dodatna pogodnost je mogućnost plaćanja premije osiguranja kod Nacionalne korporacije (NKOSK) čime se korisnik kredita oslobađa početnog troška, navedeno je u saopštenju.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik