Stan na dan u Banjaluci od 20 do 70 KM

Bez autora
Aug 17 2015

Iznajmljivanje stana na dan postaje sve popularnije, a ovaj vid smještaja košta između 20 i 70 KM. Smještaj nude vlasnici kuća i stanova, a veličina varira od garsonjere do trosobnog stana. Blizina centra grada, dobra opremljenost, parking ili garaža, te ponuda putem interneta sa nekoliko fotografija i povoljnom cijenom preporuka su za najam. Biznis dnevnog smještaja najrazvijeniji je u Banjaluci, ali i u sve popularnijim turističkim destinacijama Višegradu i Trebinju. Cijena iznajmljivanja stanova u Banjaluci se kreće od 40 do 60 KM, u Višegradu najam košta od 40, a dnevni apartman u Trebinju je moguće iznajmiti već za 20, dok najskuplji košta 70 KM.

Iznajmljivanje stana na dan postaje sve popularnije, a ovaj vid smještaja košta između 20 i 70 KM.

Smještaj nude vlasnici kuća i stanova, a veličina varira od garsonjere do trosobnog stana. Blizina centra grada, dobra opremljenost, parking ili garaža, te ponuda putem interneta sa nekoliko fotografija i povoljnom cijenom preporuka su za najam.

Biznis dnevnog smještaja najrazvijeniji je u Banjaluci, ali i u sve popularnijim turističkim destinacijama Višegradu i Trebinju. Cijena iznajmljivanja stanova u Banjaluci se kreće od 40 do 60 KM, u Višegradu najam košta od 40, a dnevni apartman u Trebinju je moguće iznajmiti već za 20, dok najskuplji košta 70 KM.

- Nudim stan za dnevni smještaj udaljen desetak minuta od centra grada, sadrži dnevni boravak, spavaću sobu, kuhinju i kupatilo, a obezbijeđeni su peškiri i posteljina. Cijena rentiranja ako u stanu borave do tri osobe je 50, a za svaku sljedeću osobu doplaćuje se deset maraka - ponuda je jednog od mnogobrojnih Banjalučana u oglasima.

Stanodavac je naglasio da su gostima obezbijeđeni parking prostor, kablovska televizija, centralno grijanje i internet.

- Stanove uglavnom izdajem poslovnim ljudima ili stranim turistima. Nerijetko me kontaktiraju i oni koji zbog "provoda" žele prostor na nekoliko časova. Odlučio sam da rentiram stan na ovaj način jer mi se to mnogo više isplati od izdavanja za mjesečnu kiriju - kazao je Banjalučanin koji je želio da ostane anoniman.

Stanodavci u Prijedoru cijene su podijelili u zavisnosti od toga da li se stan koristi za dnevni odmor ili za prenoćište. Za dnevni boravak cijena se kreće između 20 i 30, dok prenoćište košta od 39 do 50 KM. Iznajmljivanje je moguće na nekoliko časova ili pak na nekoliko dana, pogodni su za više gostiju, a nude više prostora i privatnosti od hostela.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik