SURS ispravio podatke o građevinskim radovima

Bez autora
Oct 25 2010

Državni ured za statistiku Republike Slovenije 15. listopada objavio je netočne podatke o vrijednosti građevinskih radova u kolovozu ove godine. Tako je ispravna vrijednost građevinskih radova, obavljenih u navedenom razdoblju, bila za 4,6 posto viša u odnosu na prethodni mjesec. Vrijednost građevinskih radova na zgradama bila je za 5,1 posto niža nego u srpnju, dok je vrijednost građevinskih radova na građevinskim inženjerskim objektima ostvarila rast od 10,5 posto. Na godišnjoj je razini vrijednost svih građevinskih radova bila niža za 12 posto; na zgradama je vrijednost pala za 15, a na spomenutim objektima za 10,3 posto.

SURS ispravio podatke o građevinskim radovimaDržavni ured za statistiku Republike Slovenije (SURS) 15. listopada objavio je netočne podatke o vrijednosti građevinskih radova u kolovozu ove godine.

Tako je ispravna vrijednost građevinskih radova, obavljenih u navedenom razdoblju, bila za 4,6 posto viša u odnosu na prethodni mjesec. Vrijednost građevinskih radova na zgradama bila je za 5,1 posto niža nego u srpnju, dok je vrijednost građevinskih radova na građevinskim inženjerskim objektima ostvarila rast od 10,5 posto.

Na godišnjoj je razini vrijednost svih građevinskih radova bila niža za 12 posto; na zgradama je vrijednost pala za 15, a na spomenutim objektima za 10,3 posto.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik