Tenderska komisija za valorizaciju bivše vojne imovine

Bez autora
Mar 18 2012

Tenderska komisija za valorizaciju bivše vojne imovine otvorila je ponude pristigle na tender za davanje u dugoročni zakup lokaliteta Kasarna Orjenski bataljon – Kumbor, ali detalji nijesu saopšteni. Iz Tenderske komisije su rekli da je dogovor da se detalji ponude za sada ne objavljuju. Ponude za kasarnu u Kumboru, kako je saopšteno, dostavila su dva ponuđača – NCH Konzorcijum i State oil company of Azarbaijan Republic (SOCAR). Tenderska komisija će u propisanom roku utvrditi formalnu ispravnost ponuda i ocijeniti ih, nakon čega će utvrditi rang listu i dostaviti izvještaj Savjetu za privatizaciju i kapitalne projekte. Tender za davanje u dugoročni zakup lokaliteta Kasarna Orjenski bataljon u Kumboru raspisan je u septembru prošle godine.

Tenderska komisija za valorizaciju bivše vojne imovineTenderska komisija za valorizaciju bivše vojne imovine otvorila je  ponude pristigle na tender za davanje u dugoročni zakup lokaliteta Kasarna Orjenski bataljon – Kumbor, ali detalji nijesu saopšteni.

Iz Tenderske komisije su Mini biznis rekli da je dogovor da se detalji ponude za sada ne objavljuju.

Ponude za kasarnu u Kumboru, kako je saopšteno, dostavila su dva ponuđača – NCH Konzorcijum i State oil company of Azarbaijan Republic (SOCAR).

- Tenderska komisija će u propisanom roku utvrditi formalnu ispravnost ponuda i ocijeniti ih, nakon čega će utvrditi rang listu i dostaviti izvještaj Savjetu za privatizaciju i kapitalne projekte – navedeno je u saopštenju.

Tender za davanje u dugoročni zakup lokaliteta Kasarna Orjenski bataljon u Kumboru raspisan je u septembru prošle godine.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik