U FBiH manje građevinskih radova za skoro 13 odsto

Bez autora
Oct 26 2010

U Federaciji BiH vrijednost izvršenih građevinskih radova u septemru ove godine manja je za 12,9 odsto u odnosu na isti mjesec prošle goddine, a veća za 6,9 odsto u odnosu na prosječnu prošlogodišnju vrijednost. Prema podacima Zavoda za statistiku FBiH, u septembru je ukupna vrijednost izvršenih građevinskih radova iznosila oko 418 miliona KM, od čega se 45 odsto odnosi na objekte visokogradnje, a 55 odsto niskogradnje. Za izvršenje građevinskih radova utrošeno je više od 1,5 miliona efektivnih časova, od čega se na objekte visokogradnje odnosi 50,3 odsto, a na objekte niskogradnje 49,7 odsto od ukupno efektivnih časova. Oko 10 210 radnika izvodili su građevinske radove, od toga 51,4 odsto na objektima visokogradnje i 48,6 odsto na objektima niskogradnje.

U FBiH manje građevinskih radova za skoro 13 odstoU Federaciji BiH vrijednost izvršenih građevinskih radova u septemru ove godine manja je za 12,9 odsto u odnosu na isti mjesec prošle goddine, a veća za 6,9 odsto u odnosu na prosječnu prošlogodišnju vrijednost.

Prema podacima Zavoda za statistiku FBiH, u septembru je ukupna vrijednost izvršenih građevinskih radova iznosila oko 418 miliona KM, od čega se 45 odsto odnosi na objekte visokogradnje, a 55 odsto niskogradnje.

Za izvršenje građevinskih radova utrošeno je više od 1,5 miliona efektivnih časova, od čega se na objekte visokogradnje odnosi 50,3 odsto, a na objekte niskogradnje 49,7 odsto od ukupno efektivnih časova.

Oko 10 210 radnika izvodili su građevinske radove, od toga 51,4 odsto na objektima visokogradnje i 48,6 odsto na objektima niskogradnje.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik