U Londonu nema krize na tržištu nekretnina

Bez autora
Jun 22 2011

Stanovnici Londona kao da nisu čuli za krizu na tržištu nekretnina, jer su u junu za kuće i stanove koje prodaju tražili više nego ikad. Podaci kompanije Ritghmove, koja upravlja najvećim portalom za nekretnine u Velikoj Britaniji, pokazali su da stanovnici Londona sada za nekretine u proseku traže 438.622 funte, što je 1,8 posto više nego u maju.Za skok cena nekretnina u ovom gradu najzaslužniji su strani kupci, poput arapskih i ruskih milionera, koji su poslednjih godina izvršili pravu invaziju na elitne četvrti u centru Londona, poput Kensingtona i Chelsea.

U Londonu nema krize na tržištu nekretninaStanovnici Londona kao da nisu čuli za krizu na tržištu nekretnina, jer su u junu za kuće i stanove koje prodaju tražili više nego ikad.

Podaci kompanije Ritghmove, koja upravlja najvećim portalom za nekretnine u Velikoj Britaniji, pokazali su da stanovnici Londona sada za nekretine u proseku traže 438.622 funte, što je 1,8 posto više nego u maju. Za skok cena nekretnina u ovom gradu najzaslužniji su strani kupci, poput arapskih i ruskih milionera, koji su poslednjih godina izvršili pravu invaziju na elitne četvrti u centru Londona, poput Kensingtona i Chelsea.

Upravo su kuće u Kensingtonu i Chelseaju, i to one skuplje od milion dolara, proteklih meseci predvodile rast cena londonoskih nekretnina, dok se najveći godišnji rast beleže u predgrađima.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik