U ponedeljak počinje sajam nameštaja

Bez autora
Nov 13 2010

Pod sloganom "IN MESTO ZA NAMEŠTAJ" na Beogradskom sajmu će se od 15. do 21. novembra održati 48. međunarodni sajam nameštaja, opreme i unutrašnje dekoracije i Međunarodna izložba mašina, alata i repromaterijala za drvnu industriju. U halam 1, 1a, 2, 3, 3a i 4 predstaviće se oko 500 izlagača iz zemlje i sveta – Slovenije, Turske, Hrvatske, Republike Srpske, Italije, Austrije, Nemačke, Francuske, Grčke, USA, Češke Republike, Makedonije, Danske, Mađarske, Indije i Indonezije. I pored krize izlagači su izuzetno zainteresovani za nastup na ovoj prestižnoj manifestaciji i ove godine iz inostranstva dolazi čak 150 izlagača. Generalni sponzor ovogodišnje manifestacije je FORMA IDEALE, domaći proizvođač prepoznatljiv po funkcionalnom nameštaju dobrog kvaliteta. Kompanija će na Sajmu predstaviti novu kolekciju nameštaja za 2011. godinu i atraktivne artikle iz programa Conforma...

U ponedeljak počinje sajam nameštajaPod sloganom "IN MESTO ZA NAMEŠTAJ" na Beogradskom sajmu će se od 15. do 21. novembra održati 48. međunarodni sajam nameštaja, opreme i unutrašnje dekoracije i Međunarodna izložba mašina, alata i repromaterijala za drvnu industriju, najavljeno je na konferenciji za novinare.

U halam 1, 1a, 2, 3, 3a i 4 predstaviće se oko 500 izlagača iz zemlje i sveta – Slovenije, Turske, Hrvatske, Republike Srpske, Italije, Austrije, Nemačke, Francuske, Grčke, USA, Češke Republike, Makedonije, Danske, Mađarske, Indije i Indonezije.

I pored krize izlagači su izuzetno zainteresovani za nastup na ovoj prestižnoj manifestaciji i ove godine iz inostranstva dolazi čak 150 izlagača.

Generalni sponzor ovogodišnje manifestacije je FORMA IDEALE, domaći proizvođač prepoznatljiv po funkcionalnom nameštaju dobrog kvaliteta. Kompanija će na Sajmu predstaviti novu kolekciju nameštaja za 2011. godinu i atraktivne artikle iz programa Conforma, a o nastupu na Sajmu Aleksandar Ružesković, rukovodilac Službe za medije i odnose sa javnošću, je rekao:-Naša promotivna akcija održava se pod sloganom "Uklapa se" i trajaće i posle Sajma, do 12. decembra. Imamo atraktivan i moderan nameštaj i nadam se da ćemo se predstaviti u pravom svetlu. Izložićemo nove multifunkcionalne sisteme elemenata Primavera i Tramonto, a pripremili smo i više od 100 artikala koji će biti na akcijskoj prodaji.

Na ovogodišnjoj manifestaciji učestvuju predstavnici svih faza proizvodnje u industriji nameštaja, koji će izložiti sve vrste nameštaja, od komadnog do garniturnog, preko kancelarijskog do nameštaja za opremanje javnih objekata. Sajam je prilika i za promovisanje različitih načina opremanja prostora, trendova u oblasti proizvodnje, dizajna i marketinga. Posetioce Sajma nameštaja očekuju različite pogodnosti - popusti od 10 do 40 odsto, odloženo plaćanje i kataloška prodaja eksponata.

U okviru Međunarodne izložbe mašina, alata i repromaterijala za drvnu industriju predstaviće se većina tradicionalnih izlagača, a posetiocima se preporučuje da obiđu i Izložbu savremenog dizajna.

I ove godine časopis "Enterijer" organizuje Dane enterijera, u okviru kojih će se svakodnevno održavati skupovi, prezentacije, razgovori sa stručnjacima iz oblasti dizajna i projektovanja nameštaja i enterijera.

-Prošle godine smo pokrenuli ovu manifestaciju i bili smo nagrađeni za uspostavljanje veza između kreatora i neposrednih proizvođača, rekla je Ljiljana Đurović, urednik i direktor marketinga časopisa "Enterijer".

- Centralni događaj je IDEALNA KUĆA, u okviru koga promovišemo arhitekte i domaće firme, a edukujemo potrošače. Za posetioce Sajma organizujemo nagradnu igru, u kojoj je glavna nagrada kompletno opremljeno "kupatilo iz snova".

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik