Al Dahra će zadržati sve zaposlene

Bez autora
Mar 26 2020

Kompanija Al Dahra Srbija donela je odluku da svim radnicima u proizvodnji isplati jednokratnu stimulaciju od 5.000 dinara koja će biti isplaćena sa martovskom platom.

U znak zahvalnosti i solidarnosti sa radnicima koji nastavljaju sa radom u proizvodnji mleka i vrše pripreme kako bi predstojeći intenzivni prolećni radovi na poljima, uprkos pandemiji koronavirusa, bili obavljeni neometano i bez zastoja, kompanija Al Dahra Srbija donela je odluku da svim radnicima u proizvodnji isplati jednokratnu stimulaciju od 5.000 dinara koja će biti isplaćena sa martovskom platom.

Takođe, kompanija je najavila da će zadržati sve radnike, kao i da će zaposlenima koji usled promenjenih uslova rada svoje obaveze obavljaju od kuće isplaćivati 100% zarade.

Al Dahra je sve zaposlene čija priroda posla dozvoljava rad na daljinu uputila na rad od kuće. Ovim zaposlenim će, tokom trajanja izmenjenih uslova rada, biti isplaćivano 100% zarade.

Za zaposlene koji rade u proizvodnji i čije je neposredno angažovanje neophodno za neometano snabdevanje tržišta mlekom i ostale poljoprivredne radove iz delokruga rada kompanije obezbeđena su zaštitna sredstva – maske, rukavice, dezinfekciona sredstva – a kao zahvalnost za podršku kontinuiranom nastavku proizvodnje, uz martovsku platu biće im isplaćena i jednokratna stimulacija u iznosu od 5.000 dinara.


Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik