Bez ograničenja za kupovinu regresiranog goriva

Bez autora
Apr 03 2014

Ministarstvo poljoprivrede, šumarstva i vodoprivrede saopštilo je danas da je odlukom da poljoprivrednici imaju pravo da kupuju regresirano gorivo na svim pumpama u Srbiji data mogućnost svim registrovanim gazdinstvima da se gorivom snabdevaju i pre zvaničnog objavljivanja pravilnika o tom pitanju.S obzirom na to da je Pravilnikom o uslovima, načinu i obrascu zahteva za ostvarivanje prava na regres za gorivo (evro dizel i gasno ulje 01) definisano da se kao dokaz za kupljeno gorivo prilažu računi od 1. januara ove godine do kasne jeseni, ne postoji nikakva smetnja da se prodaja derivata vezuje za rok objavljivanja tog pravilnika, navodi se u saopštenju.

Bez ograničenja za kupovinu regresiranog gorivaMinistarstvo poljoprivrede, šumarstva i vodoprivrede saopštilo je danas da je odlukom da poljoprivrednici imaju pravo da kupuju regresirano gorivo na svim pumpama u Srbiji data mogućnost svim registrovanim gazdinstvima da se gorivom snabdevaju i pre zvaničnog objavljivanja pravilnika o tom pitanju.

S obzirom na to da je Pravilnikom o uslovima, načinu i obrascu zahteva za ostvarivanje prava na regres za gorivo (evro dizel i gasno ulje 01) definisano da se kao dokaz za kupljeno gorivo prilažu računi od 1. januara ove godine do kasne jeseni, ne postoji nikakva smetnja da se prodaja derivata vezuje za rok objavljivanja tog pravilnika, navodi se u saopštenju.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik