IPOK počeo otkup kukuruza

Bez autora
Sep 24 2012

Nakon što je prošlonedeljnim rešenjem Komisije za zaštitu konkurencije pančevačkoj kompaniji Almeks (Almex) omogućeno da postane vlasnik zrenjaninskog IPOK-a, danas je zvanično počeo i otkup kukruza. Pokretanje proizvodnje planirano je narednih meseci, što će zavisiti od prijema sirovine, ali i od remonta i pripreme postrojenja za preradu kukuruza.Isplata svim kooperantima će se vršiti u roku od tri do pet dana. O tome koliko će radnika biti angažovano na planiranim poslovima u zrenjaninskoj skrobari, više će se znati naredne nedelje.

IPOK počeo otkup kukuruzaNakon što je prošlonedeljnim  rešenjem Komisije za zaštitu konkurencije  pančevačkoj kompaniji Almeks (Almex) omogućeno da postane vlasnik zrenjaninskog IPOK-a, danas je zvanično počeo i otkup kukruza.

Prema rečima Nenada Ratkova, generalnog direktora Almeksa, pokretanje proizvodnje planirano je narednih meseci, što će, kako kaže,  zavisiti od prijema sirovine, ali i od remonta i pripreme postrojenja za preradu kukuruza.

On je rekao i da će se isplata svim kooperantima vršiti u roku od tri do pet dana.

O tome koliko će radnika biti angažovano na planiranim poslovima u zrenjaninskoj skrobari, više će se znati naredne nedelje, najavio je generalni direktor Almeksa.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik