Isplata subvencija poljoprivrednim proizvođačima

Bez autora
May 27 2014

Uprava za agrarna plaćanja Ministarstva poljoprivrede i zaštite životne sredine Vlade Republike Srbije saopštila je da je poljoprivrednim proizvođačima koji su ostvarili pravo na subvencije danas isplaćeno dve milijarde dinara.U saopštenju se navodi da su ova sredstava dodeljena onim proizvođačima koji su ostvarili pravo na subvencije na osnovu Pravilnika o načinu ostvarivanja prava na osnovne podsticaje u biljnoj proizvodnji u 2014. godini, i to 6.000 dinara po hektaru.

Isplata subvencija poljoprivrednim proizvođačimaUprava za agrarna plaćanja Ministarstva poljoprivrede i zaštite životne sredine Vlade Republike Srbije saopštila je da je poljoprivrednim proizvođačima koji su ostvarili pravo na subvencije danas isplaćeno dve milijarde dinara.

U saopštenju se navodi da su ova sredstava dodeljena onim proizvođačima koji su ostvarili pravo na subvencije na osnovu Pravilnika o načinu ostvarivanja prava na osnovne podsticaje u biljnoj proizvodnji u 2014. godini, i to 6.000 dinara po hektaru.

Zaključno sa današnjim danom, 17.000 proizvođača koji se bave proizvodnjom mleka dobili su novac za premiju za prvi kvartal ove godine.

Takođe, poljoprivrednim proizvođačima isplaćeno je 750.000.000 dinara, čime je isplata podsticaja za prvi kvartal za mleko gotovo u celosti realizovana, dodaje se u saopštenju.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik