Konferencija o stanju i očekivanjima na tržištu poljoprivredno-prehrambenih proizvoda u Srbiji

Bez autora
Jun 14 2010

Ministarstvo poljoprivrede, šumarstva i vodoprivrede Republike Srbije u saradnji sa Kancelarijom američkog Ministarstva poljoprivrede pri Ambasadi SAD u Beogradu po drugi put organizuje “Konferenciju o stanju i očekivanjima na tržištu poljoprivredno-prehrambenih proizvoda u Srbiji”.Konferencija će se održati 14. i 15. juna 2010. godine u Beogradu, u konferencijskoj sali Hotela “Zira”. Dvodnevnu Konferenciju zajednički organizuju Ministarstvo poljoprivrede, šumarstva i vodoprivrede Republike Srbije i Kancelarija američkog Ministarstva poljoprivrede pri Ambasadi SAD u Beogradu (USDA).

Konferencija o stanju i očekivanjima na tržištu poljoprivredno-prehrambenih proizvoda u SrbijiMinistarstvo poljoprivrede, šumarstva i vodoprivrede Republike Srbije u saradnji sa Kancelarijom američkog Ministarstva poljoprivrede pri Ambasadi SAD u Beogradu po drugi put organizuje “Konferenciju o stanju i očekivanjima na tržištu poljoprivredno-prehrambenih proizvoda u Srbiji”.

Konferencija će se održati 14. i 15. juna 2010. godine u Beogradu, u konferencijskoj sali Hotela “Zira”.

Dvodnevnu Konferenciju zajednički organizuju Ministarstvo poljoprivrede, šumarstva i vodoprivrede Republike Srbije i Kancelarija američkog Ministarstva poljoprivrede pri Ambasadi SAD u Beogradu (USDA).
Cilj konferencije je da razmotri pitanja uticaja aktuelnih ekonomskih faktora na tržište poljoprivrednih proizvoda u Srbiji tokom ekonomske 2010/2011 godine, kao i da ukaže na probleme i potencijale pojedinih oblasti poljoprivrede u narednom periodu. Stanje na tržištu pojedinih poljoprivrednih proizvoda biće predstavljeno sa aspekta svih strana prisutnih na tržištu, uz otvorenu diskusiju.

Na Konferenciji će govoriti predstavnici Ministarstva poljoprivrede Republike Srbije, eksperti iz američkog Ministarstva poljoprivrede, predstavnici ministarstava poljoprivrede susednih zemalja, nezavisni eksperti, kao i predstavnici proizvođača i prerađivača iz Srbije.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik