NIS počeo prodaju dizela poljoprivrednicima

Bez autora
Sep 21 2012

Proteklog vikenda NIS je u okviru vladinog programa za obezbeđenje goriva za poljoprivrednike u periodu setve, i u skladu sa odlukom Ministarstva poljoprivrede Srbije počeo prodaju dizel goriva na svojim benzinskim stanicama po povlašćenim cenama za porodična poljoprivredna gazdinstva. Program realizacije subvencionisanog goriva važiće na teritoriji cele Srbije u periodu od 15. septembra do 15. novembra 2012. Prodaja goriva obavljaće se preko maloprodajne mreže NIS-a, a ukupna količina goriva koje je kompanija namenila za potrebe poljoprivrednika iznosi 66 miliona litara. S pravilima plaćanja subvencionisanog goriva i spiskom benzinskih stanica NIS koje su uključene u program, građani mogu da se upoznaju na sajtu Ministarstva poljoprivrede Srbije.

NIS počeo prodaju dizela poljoprivrednicimaProteklog vikenda NIS je u okviru vladinog programa za obezbeđenje goriva za poljoprivrednike u periodu setve, i u skladu sa odlukom Ministarstva poljoprivrede Srbije počeo prodaju dizel goriva na svojim benzinskim stanicama po povlašćenim cenama za porodična poljoprivredna gazdinstva.

Program realizacije subvencionisanog goriva važiće na teritoriji cele Srbije u periodu od 15. septembra do 15. novembra 2012.

Prodaja goriva obavljaće se preko maloprodajne mreže NIS-a, a ukupna količina goriva koje je kompanija namenila za potrebe poljoprivrednika iznosi 66 miliona litara.

S pravilima plaćanja subvencionisanog goriva i spiskom benzinskih stanica NIS koje su uključene u program, građani mogu da se upoznaju na sajtu Ministarstva poljoprivrede Srbije.

U isto vreme, NIS je počeo realizaciju programa za obezbeđivanje popusta na dizel gorivo D2 i evrodizel za sve kategorije fizičkih lica.

U skladu sa programom, koji takođe važi do 15. novembra 2012. na svim benzinskim stanicama kompanije, predviđen je popust od 3 dinara za litar dizela D2, za količinu čija je vrednost preko 1000 dinara, kao i popust u iznosu od 1,5 dinar za litar evrodizela za količinu u vrednosti većoj od 1000 dinara.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik