Osnovana Asocijacija poljoprivrednika Srbije

Bez autora
Mar 16 2010

Asocijacija poljoprivrednika Srbije, koja je okupila 15 unija iz te oblasti, zastupaće sve poljoprivredne proizvođače u zemlji. To će se odnositi na sve oblasti poljoprivrede. \postojanje na stotina udruženja i desetak asocijacija iz raznih oblasti poljoprivredne proizvodnje do sada nije pokazalo uspešnim jer pojedinačna udruženja i unije nisu mogli da se izbore sa svim problemima i ostvare svoja prava. Unije iz oblasti poljoprivrede nastaviće da postoje, ali će nacionalna asocijacija poljoprivrednika stati iza svake unije u slučaju da im je potrebna pomoć za rešavanje problema.

Osnovana Asocijacija poljoprivrednika SrbijeAsocijacija poljoprivrednika Srbije, koja je okupila 15 unija iz te oblasti, zastupaće sve poljoprivredne proizvođače u zemlji, izjavio danas član Inicijativnog odbora te asocijacije Sava Bašić, ističući da će se to odnositi na sve oblasti poljoprivrede.

Bašić je posle današnjeg osnivačkog sastanka rekao da se postojanje na stotina udruženja i desetak asocijacija iz raznih oblasti poljoprivredne proizvodnje do sada nije pokazalo uspešnim jer pojedinačna udruženja i unije nisu mogli da se izbore sa svim problemima i ostvare svoja prava.

On je kazao da će unije iz oblasti poljoprivrede nastaviti da postoje, ali će nacionalna asocijacija poljoprivrednika stati iza svake unije u slučaju da im je potrebna pomoć za rešavanje problema.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik