Otvara se novi pogon u Sojaproteinu

Bez autora
Sep 03 2012

Viktorija grupa najavila je da će sutra u Bečeju svečano otvoriti i pustiti u rad novi pogon fabrike Sojaprotein, koja je članica te kompanije. Sojaprotein će sa novim pogonom za proizvodnju sojinih proteinskih koncentrata biti jedinstveni fabrički kompleks u Evropi sa objedinjenim fazama prerade sojinog zrna. Vrednost ovog ulaganja iznosi 30 miliona evra i ono predstavlja deo investicionog plana Viktorija grupe od ukupno 100 miliona evra za period 2012-2013. Sutra će biti obeleženo i 10 godina od uspešne privatizacije kompanije Sojaprotein, koja je 2002. postala članica Viktorija grupe.

Otvara se novi pogon u SojaproteinuViktorija grupa najavila je da će sutra u Bečeju svečano otvoriti i pustiti u rad novi pogon fabrike Sojaprotein, koja je članica te kompanije.

Sojaprotein će sa novim pogonom za proizvodnju sojinih proteinskih koncentrata biti jedinstveni fabrički kompleks u Evropi sa objedinjenim fazama prerade sojinog zrna, saopštila je kompanija.

Vrednost ovog ulaganja iznosi 30 miliona evra i ono predstavlja deo investicionog plana Viktorija grupe od ukupno 100 miliona evra za period 2012-2013.

Sutra će biti obeleženo i 10 godina od uspešne privatizacije kompanije Sojaprotein, koja je 2002. postala članica Viktorija grupe.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik