Počela isplata aprilske premije za mlijeko

Bez autora
Jul 15 2014

Za 4.586 korisnika u Republici Srpskoj počela je isplata aprilske premije za mlijeko, za koje je ukupno predviđeno 2.503.747 KM, saopšteno je iz Ministarstva poljoprivrede, šumarstva i vodoprivrede.U saopštenju je precizirano da je isplata počela juče. Za korisnike koji su izvršili preregistraciju u Agenciji za posredničke i informatičke usluge, odnosno uskladili nosioca gazdinstva i isporučioca mlijeka u toku je unošenje podataka za januar, februar i mart u računovodstvenu evidenciju, saopšteno je iz Ministarstva.

Počela isplata aprilske premije za mlijekoZa 4.586 korisnika u Republici Srpskoj počela je isplata aprilske premije za mlijeko, za koje je ukupno predviđeno 2.503.747 KM, saopšteno je iz Ministarstva poljoprivrede, šumarstva i vodoprivrede.

U saopštenju je precizirano da je isplata počela juče.

Za korisnike koji su izvršili preregistraciju u Agenciji za posredničke i informatičke usluge, odnosno uskladili nosioca gazdinstva i isporučioca mlijeka u toku je unošenje podataka za januar, februar i mart u računovodstvenu evidenciju, saopšteno je iz Ministarstva.

Za sve ostale informacije korisnici mogu kontaktirati Agenciju za agrarna plaćanja.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik