Počela isplata zaostalih podsticaja poljoprivrednicima

Bez autora
Apr 02 2013

Poljoprivrednicima u Republici Srpskoj počela je isplata neizmirenih sredstava za podsticaje iz prošle godine u ukupnom iznosu od 28 miliona KM. Sredstva za isplatu prošlogodišnjih podsticaja obezbijedila je Vlada Republike Srpske, a premijer Željka Cvijanović ranije je najavila da će isplata početi krajem marta i početkom ovog mjeseca. Na nedavnom skupu o strategiji razvoja poljoprivrede održanom u Banjaluci, predstavnici udruženja poljoprivrednika pozdravili su takvu odluku, navodeći da će im ta sredstva poslužiti da započnu proljećnu sjetvu.

Počela isplata zaostalih podsticaja poljoprivrednicimaPoljoprivrednicima u Republici Srpskoj počela je isplata neizmirenih sredstava za podsticaje iz prošle godine u ukupnom iznosu od 28 miliona KM, potvrđeno je u Ministarstvu poljoprivrede, šumarstva i vodoprivrede Srpske.
 
Sredstva za isplatu prošlogodišnjih podsticaja obezbijedila je Vlada Republike Srpske, a premijer Željka Cvijanović ranije je najavila da će isplata početi krajem marta i početkom ovog mjeseca.

Na nedavnom skupu o strategiji razvoja poljoprivrede održanom u Banjaluci, predstavnici udruženja poljoprivrednika pozdravili su takvu odluku, navodeći da će im ta sredstva poslužiti da započnu proljećnu sjetvu.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik