Registracija poljoprivrednih gazdinstava do 31. marta

Bez autora
Mar 14 2013

Ministarstvo poljoprivrede, šumarstva i vodoprivrede Vlade Republike Srbije uputilo je danas poziv svim poljoprivrednicima da izvrše registraciju ili obnovu registracije poljoprivrednih gazdinstava do 31. marta ove godine kako bi ostvarili prava na sve podsticaje u poljoprivredi i ruralnom razvoju. Datum je definisan zakonom i neće biti moguće pomeranje ovog roka.Upis novih gazdinstava u Registar obavlja se na šalterima Uprave za trezor, prema mestu prebivališta (za fizička lica), odnosno sedišta (za pravna lica i preduzetnike) poljoprivrednog gazdinstva, a obnova registracije prema mestu upisa poljoprivrednog gazdinstva.

Registracija i obnova registracije poljoprivrednih gazdinstava do 31. martaMinistarstvo poljoprivrede, šumarstva i vodoprivrede Vlade Republike Srbije uputilo je danas poziv svim poljoprivrednicima da izvrše registraciju ili obnovu registracije poljoprivrednih gazdinstava do 31. marta ove godine kako bi ostvarili prava na sve podsticaje u poljoprivredi i ruralnom razvoju.

U saopštenju ovog ministarstva navodi se da je datum definisan zakonom i da neće biti moguće pomeranje ovog roka.

Upis novih gazdinstava u Registar obavlja se na šalterima Uprave za trezor, prema mestu prebivališta (za fizička lica), odnosno sedišta (za pravna lica i preduzetnike) poljoprivrednog gazdinstva, a obnova registracije prema mestu upisa poljoprivrednog gazdinstva.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik