Saradnja Srbije i Republike Srpske u oblasti poljoprivrede

Bez autora
Jul 13 2014

Ministar poljoprivrede i zaštite životne sredine Snežana Bogosavljević – Bošković sastala se sa ministrom poljoprivrede, šumarstva i vodoprivrede Republike Srpske Stevom Mirjanićem u prostorijama resornog ministarstva. Ministri su razgovarali o realizaciji Protokola o stručno-tehničkoj saradnji u oblasti poljoprivrede, prehrambene industrije, ruralnog razvoja, veterinarstva, šumarstva i vodoprivrede. Na sastanku je zaključeno da će saradnja u oblasti poljoprivrede biti intenzivirana nardnih meseci, a kao posebno značajno su istakli potrebu zajedničkog delovanja u vanrednim situacijama, u slučaju eventualnih budućih poplava, kao i u saniranju posledica od poplava koje su nedavno pogodile Srbiju i Republiku Srpsku. Dosadašnja saradnja biće intenzivirana sastancima u narednom periodu.

Saradnja Srbije i Republike Srpske u oblasti poljoprivredeMinistar poljoprivrede i zaštite životne sredine  Snežana Bogosavljević – Bošković sastala se sa ministrom poljoprivrede, šumarstva i vodoprivrede Republike Srpske Stevom Mirjanićem u prostorijama resornog ministarstva.

Ministri su razgovarali o realizaciji Protokola o stručno-tehničkoj saradnji u oblasti poljoprivrede, prehrambene industrije, ruralnog razvoja, veterinarstva, šumarstva i vodoprivrede.

Na sastanku je zaključeno  da će saradnja u oblasti poljoprivrede biti intenzivirana nardnih meseci, a kao posebno značajno su istakli potrebu zajedničkog delovanja u vanrednim situacijama, u slučaju eventualnih budućih poplava, kao i u saniranju posledica od poplava koje su nedavno pogodile Srbiju i Republiku Srpsku.

Dosadašnja saradnja biće intenzivirana sastancima u narednom periodu.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik