Sladorana počela preradu šećerne repe

Bez autora
Sep 16 2013

Potpalom vapnene peći u Sladorani d.d. Županja počela je danas 67. kampanja prerade šećerne repe. Vapnenu peć potpalili su predsjednik uprave Luka Burilović, član uprave Ivan Škorić te djelatnici Božo Rukavina i Drago Širić. Potpala vapnene peći tradicionalno predstavlja početak kampanje prerade šećerne repe. Burilović se osvrnuo na investicije koje su obilježile 2013. i čiji se pozitivni rezultati očekuju u ovoj kampanji. Uglavnom je riječ o investicijama koje će podići energetsku efikasnost. Očekuje se nešto manja proizvodnja od dodijeljene kvote zbog nižih prinosa od planiranih, a koji su posljedica kašnjenja sjetve i suše sredinom ljeta. Kampanja bi trebala trajati 70 dana.

Sladorana počela preradu šećerne repePotpalom vapnene peći u Sladorani d.d. Županja počela je danas 67. kampanja prerade šećerne repe.

Vapnenu peć potpalili su predsjednik uprave Luka Burilović, član uprave Ivan Škorić te djelatnici Božo Rukavina i Drago Širić. Potpala vapnene peći tradicionalno predstavlja početak kampanje prerade šećerne repe.

Burilović se osvrnuo na investicije koje su obilježile 2013. i čiji se pozitivni rezultati očekuju u ovoj kampanji. Uglavnom je riječ o investicijama koje će podići energetsku efikasnost. Očekuje se nešto manja proizvodnja od dodijeljene kvote zbog nižih prinosa od planiranih, a koji su posljedica kašnjenja sjetve i suše sredinom ljeta. Kampanja bi trebala trajati 70 dana.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik