Srbija i Slovačka spremne da unaprede saradnju u oblasti poljoprivrede

Bez autora
Sep 24 2012

Ministar poljoprivrede, šumarstva i vodoprivrede u Vladi Republike Srbije Goran Knežević razgovarao je danas sa ambasadorom Republike Slovačke u Beogradu Janom Varšoom o jačanju saradnje u oblasti agrara. Tokom sastanka je iskazana spremnost na to da se potencijali dveju zemalja iskoriste kako bi se u narednim godinama saradnja u oblasti poljoprivrede podigla na viši nivo. Reč je o oblastima organske poljoprivrede, proučavanja i korišćenja genetičkih resursa biljaka, prehrambene industrije, šumarstva, ruralnog razvoja, kao i stručne pomoći pri izradi registra zemljišta.

Srbija i Slovačka spremne da unaprede saradnju u oblasti poljoprivredeMinistar poljoprivrede, šumarstva i vodoprivrede u Vladi Republike Srbije Goran Knežević razgovarao je danas sa ambasadorom Republike Slovačke u Beogradu Janom Varšoom o jačanju saradnje u oblasti agrara.

Tokom sastanka je iskazana spremnost na to da se potencijali dveju zemalja iskoriste kako bi se u narednim godinama saradnja u oblasti poljoprivrede podigla na viši nivo.

Reč je o oblastima organske poljoprivrede, proučavanja i korišćenja genetičkih resursa biljaka, prehrambene industrije, šumarstva, ruralnog razvoja, kao i stručne pomoći pri izradi registra zemljišta, navodi se u saopštenju Ministarstva poljoprivrede, šumarstva i vodoprivrede.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik