U bijeljinskoj Šećerani do 30. juna novo rukovodstvo

Bez autora
Jun 19 2014

Predstavnici Ministarstva poljoprivrede, šumarstva i vodoprivrede Republike Srpske i Fabrike šećera iz Bijeljine saglasili su se danas u Banjaluci da do 30. juna bude završen postupak izbora i konstituisanja organa upravljanja ove fabrike. To uključuje i izbor vršioca dužnosti direktora fabrike, primopredaje dužnosti, kao i postupak registracije u sudu, saopšteno je iz Ministarstva poljoprivrede, šumarstva i vodoprivrede Republike Srpske. U saopštenju se navodi da se realizacijom ovih aktivnosti stvaraju uslovi za nastavak intenzivnih razgovora sa potencijalnim investicionim partnerima u cilju pokretanja proizvodnje u šećerani. Sastanku su prisustvovali i predstavnici Akcijskog fonda i Fonda za restituciju Republike Srpske, kao većinskog akcionara, kao i predstavnik Investiciono-razvojne banke Srpske.

U bijeljinskoj Šećerani do 30. juna novo rukovodstvoPredstavnici Ministarstva poljoprivrede, šumarstva i vodoprivrede Republike Srpske i Fabrike šećera iz Bijeljine saglasili su se danas u Banjaluci da do 30. juna bude završen postupak izbora i konstituisanja organa upravljanja ove fabrike.

„To uključuje i izbor vršioca dužnosti direktora fabrike, primopredaje dužnosti, kao i postupak registracije u sudu“, saopšteno je iz Ministarstva poljoprivrede, šumarstva i vodoprivrede Republike Srpske.

U saopštenju se navodi da se realizacijom ovih aktivnosti stvaraju uslovi za nastavak intenzivnih razgovora sa potencijalnim investicionim partnerima u cilju pokretanja proizvodnje u šećerani.

Sastanku su prisustvovali i predstavnici Akcijskog fonda i Fonda za restituciju Republike Srpske, kao većinskog akcionara, kao i predstavnik Investiciono-razvojne banke Srpske.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik