Unapređenje rada Uprave za agrarna plaćanja

Bez autora
Sep 15 2013

Ministar poljoprivrede, šumarstva i vodoprivrede u Vladi Republike Srbije Dragan Glamočić posetio je u petak Upravu za agrarna plaćanja u Šapcu. Glamočić je nakon sastanka sa novoizabranim direktorom Uprave Vladislavom Krsmanovićem, razgovarao sa zaposlenima o unapređenju rada Uprave i reševanju tekućih problema.Tom prilikom je dogovoreno da se u što kraćem roku reše svi zastoji u radu kako bi poljoprivredni proizvođači na vreme dobijali subvencije koje im sleduju.

Unapređenje rada Uprave za agrarna plaćanjaMinistar poljoprivrede, šumarstva i vodoprivrede u Vladi Republike Srbije Dragan Glamočić posetio je u petak Upravu za agrarna plaćanja u Šapcu.

Glamočić je nakon sastanka sa novoizabranim direktorom Uprave Vladislavom Krsmanovićem, razgovarao sa zaposlenima o unapređenju rada Uprave i reševanju tekućih problema.

Tom prilikom je dogovoreno da se u što kraćem roku reše svi zastoji u radu kako bi poljoprivredni proizvođači na vreme dobijali subvencije koje im sleduju.

Ministar je ukazao na značaj Uprave za agrarna plaćanja kao prve specijalizovane evropske institucije u Srbiji, koja je osnovana kako bi se našoj poljoprivredi, pored budžetskih sredstava Srbije, plasirala i sredstva Evropske unije.

On je istakao da je najvažniji zadatak Uprave da omogući poljoprivrednim proizvođačima da se jasno i na pouzdan način informišu o svim aktuelnim podsticajima u poljoprivredi, da im pomogne da ostvare subvencije na koje imaju pravo i da obezbedi efikasnu i brzu isplatu sredstava gazdinstvima.

Glamočić je naveo da će Uprava za agrarna plaćanja imati potpunu podršku resornog ministarstva u daljem radu kako bi do kraja godine isplatili zaostale subvencije poljoprivrednicima, navodi se u saopštenju resornog ministarstva.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik