Uskoro ispitivanje eventualnih malverzacija kod otkupa malina

Bez autora
Jul 11 2013

Ministarstvo poljoprivrede, šumarstva i vodoprivrede i kabinet prvog potpredsednika Vlade Aleksandra Vučića, u koordinaciji sa predstavnicima proizvođača malina Draganom Vukajlovićem i Vladimirom Nikolićem, usaglasili su poteze koje će tim za ispitivanje eventualnih malverzacija tokom otkupa, skladišta i izvoza maline prioritetno preduzeti do završetka ovogodišnje proizvodne sezone. Takođe, usaglašeni su i koraci koje treba preduzeti u narednom periodu da bi se dugoročno rešili problemi koji iz godine u godinu izazivaju nezadovoljstvo proizvođača ovog strateškog poljoprivrednog proizvoda. Ministarstvo poljoprivrede, šumarstva i vodoprivrede apeluje na sve aktere u procesu proizvodnje, skladištenja, otkupa i izvoza maline da postupaju isključivo po propisima i da uvažavaju ukupne ekonomske interese Srbije u proizvodnji maline.

Uskoro ispitivanje eventualnih malverzacija kod otkupa malinaMinistarstvo poljoprivrede, šumarstva i vodoprivrede i kabinet prvog potpredsednika Vlade Aleksandra Vučića, u koordinaciji sa predstavnicima proizvođača malina Draganom Vukajlovićem i Vladimirom Nikolićem, usaglasili su poteze koje će tim za ispitivanje eventualnih malverzacija tokom otkupa, skladišta i izvoza maline prioritetno preduzeti do završetka ovogodišnje proizvodne sezone.

Takođe, usaglašeni su i koraci koje treba preduzeti u narednom periodu da bi se dugoročno rešili problemi koji iz godine u godinu izazivaju nezadovoljstvo proizvođača ovog strateškog poljoprivrednog proizvoda.

Ministarstvo poljoprivrede, šumarstva i vodoprivrede apeluje na sve aktere u procesu proizvodnje, skladištenja, otkupa i izvoza maline da postupaju isključivo po propisima i da uvažavaju ukupne ekonomske interese Srbije u proizvodnji maline, navodi se u saopštenju.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik