Vlada RS odobrila za isplatu 10,5 miliona KM

Bez autora
Apr 08 2014

Ministarstvo poljoprivrede, šumarstva i vodoprivrede Republike Srpske saopštilo je da je odobreno 10,5 miliona KM za nastavak isplate podsticaja iz 2013. godine. Između ostalog, isplaćena je premija za industrijsko bilje, sadni materijal i tov stoke, podsticaji za investicije u stočarskoj proizvodnji /osnovno stado, objekti i oprema/, kao i investicije u biljnoj proizvodnji /sistemi za navodnjavanje, podizanje višegodišnjih zasada, plastenici i staklenici, saopšteno je iz Ministarstva. U saopštenju se navodi i da je odobrena isplata podsticaja za mjere koje se odnose na poboljšanje uslova života i uvođenje raznovrsnosti kod ostvarivanja prihoda u seoskoj ekonomiji i regres za dizel gorivo. Iz Ministarstva navode da će isplata podsticaja iz 2013. godine biti nastavljena narednih dana.

Vlada RS odobrila za isplatu 10,5 miliona KMMinistarstvo poljoprivrede, šumarstva i vodoprivrede Republike Srpske saopštilo je da je odobreno 10,5 miliona KM za nastavak isplate podsticaja iz 2013. godine...

Između ostalog, isplaćena je premija za industrijsko bilje, sadni materijal i tov stoke, podsticaji za investicije u stočarskoj proizvodnji /osnovno stado, objekti i oprema/, kao i investicije u biljnoj proizvodnji /sistemi za navodnjavanje, podizanje višegodišnjih zasada, plastenici i staklenici, saopšteno je iz Ministarstva.

U saopštenju se navodi i da je odobrena isplata podsticaja za mjere koje se odnose na poboljšanje uslova života i uvođenje raznovrsnosti kod ostvarivanja prihoda u seoskoj ekonomiji i regres za dizel gorivo.

Iz Ministarstva navode da će isplata podsticaja iz 2013. godine biti nastavljena narednih dana.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik