Zagrebačka županija raspisala natječaj vrijedan 1,2 mil. kuna za poljoprivredu

Bez autora
Mar 25 2014

Zagrebačka županija raspisala je natječaj vrijedan 1.235.000 kuna za dodjelu pokroviteljstava, novčanih donacija i pomoći u provođenju projekata iz područja poljoprivrede, ruralnog razvitka, ribarstva i lovstva. Natječaj je otvoren do 15. studenog, a najviši ukupni godišnji iznos županijske novčane donacije i pomoći koju jedan korisnik može ostvariti iznosi 100 tisuća kuna. Natječaj je namijenjen organizacijama poljoprivrednih proizvođača, uzgajivača riba, lovaca, proizvođača tradicionalnih proizvoda i strojnih prstenova koje su upisane u Registar udruga, odnosno u Upisnik poljoprivrednih gospodarstava u Uredu državne uprave u Zagrebačkoj županiji, imaju sjedište na području Županije te su nositelji/organizatori ili suorganizatori provedbe projekata.

Zagrebačka županija raspisala natječaj vrijedan 1,2 mil. kuna za poljoprivreduZagrebačka županija raspisala je natječaj vrijedan 1.235.000 kuna za dodjelu pokroviteljstava, novčanih donacija i pomoći u provođenju projekata iz područja poljoprivrede, ruralnog razvitka, ribarstva i lovstva.

Natječaj je otvoren do 15. studenog, a najviši ukupni godišnji iznos županijske novčane donacije i pomoći koju jedan korisnik može ostvariti iznosi 100 tisuća kuna.

Natječaj je namijenjen organizacijama poljoprivrednih proizvođača, uzgajivača riba, lovaca, proizvođača tradicionalnih proizvoda i strojnih prstenova koje su upisane u Registar udruga, odnosno u Upisnik poljoprivrednih gospodarstava u Uredu državne uprave u Zagrebačkoj županiji, imaju sjedište na području Županije te su nositelji/organizatori ili suorganizatori provedbe projekata.

Također, na natječaj se mogu javiti gradovi i općine s područja Zagrebačke županije, koji su organizatori ili suorganizatori manifestacija od državnog ili regionalnog značaja.

Donacije organizacijama poljoprivrednih proizvođača dodjeljivat će se za sufinanciranje rada organizacija poljoprivrednih proizvođača kao i za provođenje edukacija i prezentacija.

Također, sredstva će se dodjeljivati za gospodarske manifestacije, za poboljšanje kakvoće proizvoda, uvođenje novih tehnologija, razvoj novih proizvoda te za razvoj ribolova.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik