Započinje zaprimanje zahtjeva poljoprivrednika za izravna plaćanja za 2014. godinu

Bez autora
Mar 02 2014

Agencija za plaćanja u poljoprivredi, ribarstvu i ruralnom razvoju 1. ožujka započinje sa zaprimanjem zahtjeva poljoprivrednika za izravna plaćanja za 2014. godinu, priopćeno je iz Agencije. Zahtjev se popunjava elektronski, pomoću internetske aplikacije AGRONET, a podnosi se „papirnato“, osobno ili poštom u regionalne urede Agencije za plaćanja u 21 županiji. Ako nisu u mogućnosti samostalno popuniti zahtjev, poljoprivrednicima će pomoći djelatnici regionalnih ureda Agencije za plaćanja, Savjetodavne službe i Hrvatske poljoprivredne agencije, na više od 60 lokacija u zemlji.

Započinje zaprimanje zahtjeva poljoprivrednika za izravna plaćanja za 2014. godinuAgencija za plaćanja u poljoprivredi, ribarstvu i ruralnom razvoju 1. ožujka započinje sa zaprimanjem zahtjeva poljoprivrednika za izravna plaćanja za 2014. godinu, priopćeno je iz Agencije.

Zahtjev se popunjava elektronski, pomoću internetske aplikacije AGRONET, a podnosi se „papirnato“, osobno ili poštom u regionalne urede Agencije za plaćanja u 21 županiji. Ako nisu u mogućnosti samostalno popuniti zahtjev, poljoprivrednicima će pomoći djelatnici regionalnih ureda Agencije za plaćanja, Savjetodavne službe i Hrvatske poljoprivredne agencije, na više od 60 lokacija u zemlji.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik