Braća Pivac ulažu dva milijuna kuna u ugostiteljsko turistički kompleks

Bez autora
Dec 10 2019

Mesna industrija Braća Pivac preuzima turističko ugostiteljski kompleks kod rodne kule Tina Ujević u Vrgorcu i kreće rekonstrukcija zgrade restorana Tin. "Sol Tourism" d.o.o. iz Grupacije Pivac koji ima dva hotela u Makarskoj i dva hotela u Dubrovniku sklopio je ugovor s Gradom Vrgorcom koji je vlasnik restorana Tin. Ugovor o najmu restorana je na 15 godina. Po danas potpisanim ugovorima rok za završetak radova na rekonstrukciji restorana je 1. svibnja 2020. godine kada bi restoran trebao početi s radom i biti dio turistićke ponude "Sol Tourism" koja upravlja s Pivčevim hotelima u Makarskoj i Dubrovniku. Pivci će u obnovu restorana uložiti gotovo dva milijuna kuna.

Braća Pivac u novoj investiciji: Ulažu dva milijuna kuna u ugostiteljsko turistički kompleksMesna industrija Braća Pivac preuzima turističko ugostiteljski kompleks kod rodne kule Tina Ujević u Vrgorcu i kreće rekonstrukcija zgrade restorana Tin.

"Sol Tourism" d.o.o. iz Grupacije Pivac koji ima dva hotela u Makarskoj (Biokovo i Miramare) i dva hotela u Dubrovniku (Petka i Sol) sklopio je ugovor s Gradom Vrgorcom koji je vlasnik restorana Tin. Ugovor o najmu restorana je na 15 godina.

Po danas potpisanim ugovorima rok za završetak radova na rekonstrukciji restorana je 1. svibnja 2020. godine kada bi restoran trebao početi s radom i biti dio turistićke ponude "Sol Tourism" koja upravlja s Pivčevim hotelima u Makarskoj i Dubrovniku.

Pivci će u obnovu restorana uložiti gotovo dva milijuna kuna.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik