"Bimal" preuzima somborsku fabriku ulja

Bez autora
Mar 26 2019

Kompanija "Bimal invest" dobila je saglasnost za preuzimanje udjela od 77 odsto u somborskoj Fabrici ulja "Novo Sunce", saopšteno je iz "Bimal grupe" iz Brčkog. Nadležna regulatorna tijela u Srbiji dala su saglasnost kompaniji "Bimal invest", čije je sjedište u Beogradu, za preuzimanje većinskog udjela u somborskoj fabrici, što je značajan korak ka finalizaciji akvizicije koja je započeta potpisivanjem pisma o namjerama 27. decembra prošle godine. "Bimal grupa", u čijem sastavu je "Bimal invest", će preuzimanjem somborske fabrike, koja ima tradiciju proizvodnje od 1972. godine, ojačati svoju poziciju na tržištu zapadnog Balkana, EU, Bliskog i Dalekog istoka, navedeno je u saopštenju.

"Bimal" preuzima somborsku fabriku uljaKompanija "Bimal invest" dobila je saglasnost za preuzimanje udjela od 77 odsto u somborskoj Fabrici ulja "Novo Sunce", saopšteno je iz "Bimal grupe" iz Brčkog.

Nadležna regulatorna tijela u Srbiji dala su saglasnost kompaniji "Bimal invest", čije je sjedište u Beogradu, za preuzimanje većinskog udjela u somborskoj fabrici, što je značajan korak ka finalizaciji akvizicije koja je započeta potpisivanjem pisma o namjerama 27. decembra prošle godine.

"Bimal grupa", u čijem sastavu je "Bimal invest", će preuzimanjem somborske fabrike, koja ima tradiciju proizvodnje od 1972. godine, ojačati svoju poziciju na tržištu zapadnog Balkana, EU, Bliskog i Dalekog istoka, navedeno je u saopštenju.

U sastavu "Bimal grupe" je i Fabrika za proizvodnju jestivog ulja "Bimal" iz Brčkog.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik