Brodogradilište iz Perleza treći put traži kupca: Početna cena 177 miliona dinara

Bez autora
Sep 23 2019

Stečajni upravnik Brodogradilišta Shipyard bomex4M iz Perleza oglasio je prodaju ovog preduzeća putem javnog nadmetanja po početnoj ceni od 177 miliona dinara. Imovinu brodogradilišta čine građevinski objekti u Perlezu površine oko 40.000 kvadratnih metara, proizvodna hala, kantina sa garderobom, upravna zgrada... U pitanju je treći pokušaj prodaje ovog preduzeća. Početna cena na prošlom nadmetanju bila je 283.738.000 dinara, ali nije bilo zainteresovanih kupaca. Brodogradilište posluje sa gubicima od 2010. godine a u stečaju je od prošle godine.

Brodogradilište iz Perleza treći put traži kupca: Početna cena 177 miliona dinaraStečajni upravnik Brodogradilišta Shipyard bomex4M iz Perleza oglasio je prodaju ovog preduzeća putem javnog nadmetanja po početnoj ceni od 177 miliona dinara.

Imovinu brodogradilišta čine građevinski objekti u Perlezu površine oko 40.000 kvadratnih metara, proizvodna hala, kantina sa garderobom, upravna zgrada...

U pitanju je treći pokušaj prodaje ovog preduzeća.  Početna cena na prošlom nadmetanju bila je 283.738.000 dinara, ali nije bilo zainteresovanih kupaca.

Brodogradilište posluje sa gubicima od 2010. godine a u stečaju je od prošle godine.

Javno nadmetanje održaće se 24. oktobra ove godine na adresi preduzeća u Perlezu.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik