Gradi se suvremeni stambeno-poslovni kompleks u Sarajevu

Bez autora
Aug 26 2019

Sarajevo će u sljedećih nekoliko godina dobiti još jedan suvremeni stambeno-poslovni kompleks - Malta Complex - vrijedan oko 25 mil. KM. Prvi od planirana četiri dijela već je izgrađen, a 2020. godine kreće izgradnja još dva. Investitori ovog komleksa koji se gradi u naselju Dolac Malta su sarajevske tvrtke Green Energy Solution i Gallery, članice Investmentetc grupacije. Kako su rekli, dio C je završen, dok izgradnja dijelova AB i C1 kreće na proljeće i planirano je da radovi budu gotovi za 14 do 16 mjeseci. Ukupna površina komleksa je 5000 kvadrata i imat će oko 300 stanova. U svakom dijelu bit će podzemna garažna mjesta, a oko kompleksa javno parkiralište. Cijena kvadrata u pretprodaji iznosi već od 2200 KM s PDV-om.

Gradi se suvremeni stambeno-poslovni kompleks u SarajevuSarajevo će u sljedećih nekoliko godina dobiti još jedan suvremeni stambeno-poslovni kompleks - Malta Complex - vrijedan oko 25 mil. KM.

Prvi od planirana četiri dijela već je izgrađen, a 2020. godine kreće izgradnja još dva. Investitori ovog komleksa koji se gradi u naselju Dolac Malta su sarajevske tvrtke Green Energy Solution i Gallery, članice Investmentetc grupacije.

Kako su rekli za eKapiju dio C je završen, dok izgradnja dijelova AB i C1 kreće na proljeće i planirano je da radovi budu gotovi za 14 do 16 mjeseci.

"Ukupna površina komleksa je 5000 kvadrata i imat će oko 300 stanova. U svakom dijelu bit će podzemna garažna mjesta, a oko kompleksa javno parkiralište.

Cijena kvadrata u pretprodaji iznosi već od 2200 KM s PDV-om, poručuju investitori.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik