Hisense u Velenju gradi dvije nove tvornice, Gorenje traži 100 radnika

Bez autora
Aug 18 2019

Kineski Hisense planira u Velenju graditi dvije nove tvornice. Osim toga, danas je objavljeno kako kompanija iz Velenja zbog povećanog opsega posla traži stotinu novih radnika. Oni bi s radom počeli već u rujnu, rekao je predstavnik Gorenja Denis Oštir. Posao je ponuđen radnicima lkojima je prije nekoliko mjeseci otkazano produženje ugovora o radu. Tek dio njih prihvatio je ponudu. Nove radnike zaposlit će na određeno vrijeme, a trebaju ih u svim segmentima proizvodnje u Gorenju, a najviše u segmentu proizvodnje perilica i sušilica.

Hisense u Velenju gradi dvije nove tvornice, Gorenje traži 100 radnikaKineski Hisense planira u Velenju graditi dvije nove tvornice, pišu ljubljanske Finance. Osim toga, danas je objavljeno kako kompanija iz Velenja zbog povećanog opsega posla traži stotinu novih radnika. Oni bi s radom počeli već u rujnu, rekao je predstavnik Gorenja Denis Oštir.

Posao je ponuđen radnicima lkojima je prije nekoliko mjeseci otkazano produženje ugovora o radu. Tek dio njih prihvatio je ponudu.

Nove radnike zaposlit će na određeno vrijeme, a trebaju ih u svim segmentima proizvodnje u Gorenju, a najviše u segmentu proizvodnje perilica i sušilica.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik