Najveći lanac salona namještaja u Hrvatskoj predstavio novu tvornicu

Bez autora
Nov 07 2019

Iz nove tvornice Prima Commercea, najvećeg domaćeg proizvođača namještaja i najvećeg lanca salona namještaja, u Garešničkom Brestovcu godišnje će se na tržište plasirati oko 150 tisuća madraca, a posao je zasad dobilo 60 djelatnika s planom dodatnih 40 u narednoj godini, najavio je u srijedu vlasnik i predsjednik Uprave Prime Renato Radić. Osnovni poticaj za otvaranje ove tvornice je maksimalno prilagođavanje naših proizvoda koje već imamo u ponudi, našim kupcima. Da bi to mogli, u ove pogone je ugrađena najsuvremenija tehnologija koja se u svijetu trenutno može naći na tržištu, istaknuo je Radić na predstavljanju novih pogona Prime u Garešničkom Brestovcu. Investicija u novu tvornicu vrijedna je tri milijuna eura, a izvori su, prema riječima Radića, vlastita sredstva Prime i kredit.

Iz nove tvoNajveći lanac salona namještaja u Hrvatskoj predstavio novu tvornicurnice Prima Commercea, najvećeg domaćeg proizvođača namještaja i najvećeg lanca salona namještaja, u Garešničkom Brestovcu godišnje će se na tržište plasirati oko 150 tisuća madraca, a posao je zasad dobilo 60 djelatnika s planom dodatnih 40 u narednoj godini, najavio je u srijedu vlasnik i predsjednik Uprave Prime Renato Radić.

- Osnovni poticaj za otvaranje ove tvornice je maksimalno prilagođavanje naših proizvoda koje već imamo u ponudi, našim kupcima. Da bi to mogli, u ove pogone je ugrađena najsuvremenija tehnologija koja se u svijetu trenutno može naći na tržištu - istaknuo je Radić na predstavljanju novih pogona Prime u Garešničkom Brestovcu. Investicija u novu tvornicu vrijedna je tri milijuna eura, a izvori su, prema riječima Radića, vlastita sredstva Prime i kredit.

Uz tehnologiju, u novu tvornicu ugrađeno je, ističe Radić, iskustvo kompanije u proizvodnji i prodaji namještaja, kao i praćenje svjetskih trendova u dizajnu, proizvodnji i prodaji madraca.

- Zahtjevi kupaca sve su složeniji, dinamika trendova i potražnje na svjetskim tržištima, isto tako. Da bi to mogli pratiti, nužna su ovakva ulaganja - kazao je Radić.

Jedna od mogućnosti Prime u novoj tvornici je proizvodnja madraca u dimenzijama i s sastavom proizvoda na specijalne zahtjeve kupaca. Renato Radić ističe kako Prima trenutno zapošljava 2050 radnika te planira daljnje zapošljavanje.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik